• Voedingswaarde app

    Download de gratis voedingswaardetabel.nl app van ruim duizend producten. Met rekenmodules om o.a. je BMI bereken.

    iOS   iOS

  • Shop nu nog voordeliger op onze webshop calorieshop.nl. Duizenden afslank producten tegen scherpe prijzen en elke week een nieuwe deal!

    Naar calorieshop.nl
lees meer

Artikel

CoolBest Light varianten
CoolBest Light varianten natuurlijk gezoet met stevia…

CoolBest Light varianten

Webshop

Bezoek onze webshop met een ruim assortiment aan voordelige dieetproducten.

calorieshop.nl

Acties (7)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Vegetarische zeven dagen dieet 5,5/10

Het Vegetarische zeven dagen dieet bevat dagelijks 1200 calorieën en door de bank genomen zou je daar in een week tijd tussen de 0,5 en 3 kilo mee kunnen kwijtraken.

 

Rijk aan koolhydraten

Het Vegetarische zeven dagen dieet is bovendien rijk aan koolhydraten doordat er veel gebruikgemaakt wordt van pasta's, granen en peulvruchten. Dat geeft je voldoende energie om de week door te komen.

 

Pas op voor zout: hoewel je bij dit dieet wel zout mag gebruiken, is het toch slim om er voorzichtig mee om te springen. Zout houdt namelijk vocht vast en daardoor val je minder af. Gebruik daarom zo weinig mogelijk zout of kies voor kruidenzout.

 

Het Vegetarische zeven dagen dieet is bedoeld om één week te volgen. Wil je nog wat extra gewicht kwijtraken, dan kun je er eventueel een tweede en een derde week aan vastplakken. Langer is niet aan te raden.

 

Hoe werkt het Vegetarische zeven dagen dieet

 Neem dagelijks een ontbijt dat niet meer dan 200 calorieën bevat. Kies een lunch die niet meer dan 300 calorieën bevat en een diner met niet meer dan 450. Ten slotte kun je elke dag een snack nemen die niet meer als 250 calorieën bevat.

Dieetproducten

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:22
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Geef je mening: Vegetarische zeven dagen dieet

Heb je over het dieet of dieetmethode ervaring of tips, of wil je gewoon je mening geven? Deel deze dan met andere leden op het voedingsforum.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10