• Afvallen met bregje

    Val met het eiwitdieet af in vier fases. De eerste twee fases zijn gericht op het gewicht verliezen en de laatste twee fases hebben als doel om het gewicht er ook daadwerkelijk af te houden.

    Bekijk dieet
  • Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Sporten, diëten en cupmaten
De juiste sport bh tijdens het volgen van een dieet. Bekijk hier meer uitleg.…

Sporten, diëten en cupmaten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Afvallen met Bregje -/10

Bregje helpt je al flink wat jaren met verantwoord afvallen op een gemakkelijke en lekkere manier.
Ze is zelf met het eiwitdieet veel kilo's afgevallen maar kwam er achter dat het aanbod in Nederland en België erg beperkt is, bij Bregje heb je de keuze uit meer dan 400 verschillende producten voor het eiwitdieet én voor het Atkins en koolhydraatarm dieet.

Hoe werkt het?

Bij Afvallen met Bregje val je met het eiwitdieet af in vier fases. De eerste twee fases zijn gericht op het gewicht verliezen en de laatste twee fases hebben als doel om het gewicht er ook daadwerkelijk af te houden zodat je niet gaat jojo-en. Doordat je tijdens het dieet van Afvallen met Bregje onbeperkt groentes mag eten merk je al snel dat je daardoor ook je levenswijze aan het veranderen bent. Uiteraard zijn koolhydraten in het begin verboden, maar door de vele groentes kun je 's avonds toch gewoon lekker mee eten met de familie.
Je kiest tijdens het dieet van Afvallen met Bregje uit een groot aantal eiwitrijke maaltijden die je overdag kunt eten zoals wafels, repen, koeken, toastjes en zelfs verschillende brood soorten. Deze zorgen ervoor dat je voldoende eiwitten binnen krijgt en zijn uiteraard ook koolhydraatarm.

Koolhydraatarm

Afvallen met Bregje

Daarnaast heeft Afvallen met Bregje ook een groot assortiment aan koolhydraatarme producten. Deze kun je gebruiken om ook tijdens het eiwitdieet van Afvallen met Bregje eens lekker pasta te eten of zelfs wraps en tortilla's. Ook gebruiken veel mensen de koolhydraatarme artikelen nog steeds na het dieet om zo gemakkelijk en lekker een koolhydraatarme levensstijl vol te houden.

Begeleiding

Bregje kan je begeleiden als je daar behoefte aan heeft. Uiteraard kun je alle vragen stellen via email, maar telefonische bel afspraken zijn ook mogelijk.
Daarnaast kun je ook langs komen bij Afvallen met Bregje in Oisterwijk om zo tijdens een intake gesprek meteen goed op de rit gezet te worden, ook krijg je dan een uitgebreide body analyse zodat je meteen weet hoeveel kilo vet, vocht en spiermassa je hebt.
Langs komen voor begeleidings gesprekken moet niet, maar mag altijd.

Prijs

De producten bij Afvallen met Bregje zijn al erg scherp geprijsd. Daarnaast krijg je op een groot gedeelte van de eiwitdieet artikelen nog eens extra Volume Korting. Zo zakt de prijs naarmate je meer in één keer besteld. Afvallen met Bregje heeft geen spaarsysteem, maar geeft je al korting op je eerste bestelling. De korting kan oplopen tot 20% van de prijs.

Verzend en betaalmogelijkheden

Bij Afvallen met Bregje kun je op bijna iedere mogelijke manier betalen, via iDeal, PayPal, creditcard, overschrijving, Achteraf betalen via AfterPay en nog veel meer. Bestellingen die voor 12u geplaatst zijn zullen dezelfde dag nog verzonden worden, ook kun je deze gemakkelijk rechtstreeks naar een postkantoor sturen wat je zelf uit kunt kiezen. Bestellingen worden verzonden in een anonieme doos en adres sticker, zo hoef je je ook geen zorgen te maken voor vragen van nieuwsgierige buren.

Meer informatie: afvallenmetbregje.nl

Beoordeel:

Review overzicht

0 / 10
aantal stemmen:0
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons