• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Maak kennis met deze 3 supplementen bij gewichtsbeheersing
Gewicht beheersen met deze supplementen…

Maak kennis met deze 3 supplementen bij gewichtsbeheersing
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Be-Slank 6,5/10

Het eiwitdieet met proteine shakes van Be-Slank is een eenvoudige methode en uiterst effectief tijdens het afvallen. Het is een medisch verantwoorde methode om overgewicht kwijt te raken. Het principe van 2 eiwitshakes, 2 stuks fruit en 1 warme maaltijd per dag, zorgt ervoor dat je alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt. Door de hoeveelheid en de kwaliteit van de eiwitten zal er geen hongergevoel ontstaan en kan je verantwoord en snel afvallen met shakes!

Met het doorlopen van de volgende 3 fasen bereikt je je ideale gewicht. Je zult merken dat je, na afloop van het eiwitdieet prima op gewicht kunt blijven.

Fase 1a, Snel afvallen

In deze fase gebruik je 3 maal daags gedurende 3-5 dagen alleen de proteine shakes van Be-Slank voor snel afvallen (pittige fase). Indien je dit liever niet hebt begin je bij Fase 1b.

Fase 1b, Actief afvallen – zichtbare resultaten

In deze fase bereik je je streefgewicht door 2x per dag een shake te nemen. Naast deze eiwit shakes neem je een gezonde warme maaltijd met veel groenten en mag je 2 stuks fruit per dag nemen. Om het jojo-effect te voorkomen is het wel belangrijk om beperkt koolhydraten te blijven eten. Bijvoorbeeld kleine hoeveelheid aardappelen of rijst, veel groenten en een stukje mager (ongepaneerd) vlees, kip of vis.

Hoe strikter je hierin bent, hoe sneller je op je streefgewicht zult zijn. Al in de eerste dagen verlies je het eventuele hongergevoel.

Fase 2, Overgang naar normaal eten:

Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt, bouwen we de eiwitrijke maaltijdvervanger stap voor stap af. Dit houdt in dat je 1 shake gaat vervangen door een broodmaaltijd. Neem dan niet meer dan 2 boterhammen en vul dit eventueel aan met magere yoghurt en/of rauwkost.

De periode van het afbouwen is afhankelijk van de periode die je in fase 1 hebt gehad. Heb je bijvoorbeeld 1 maand over fase 1 gedaan, dan kun je volstaan met 5 dagen afbouwen.

Heb je 3 maanden over fase 1 gedaan, dan is het zinvol om 2 weken af te bouwen.

Fase 3, Behoud van gezond gewicht.

In deze fase eet je weer gezonde voeding volgens de bekende schijf van 5 en heb je de eiwitshakes niet meer nodig. Je kunt je gewicht voortaan gemakkelijk op peil houden met een nieuwe gezonde levensstijl en de adviezen vermeld op Be-Slank.nl

Natuurlijk is het mogelijk om 1x per dag de maaltijdvervangers te blijven gebruiken. Als het om het gemak gaat, of als u niet echt een ‘broodeter’ bent.

Meer informatie: be-slank.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,5 / 10
aantal stemmen:18
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons