• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Maak kennis met deze 3 supplementen bij gewichtsbeheersing
Gewicht beheersen met deze supplementen…

Maak kennis met deze 3 supplementen bij gewichtsbeheersing
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Figuurcorrigerende Broek -/10

Met een figuurcorrigerende broek bereikt u binnen enkele tellen een slanker figuur. Zonder een dieet of afslankkuur toch een slank effect! Het dragen van een corrigerende broek heeft niet alleen een slanker makende werking, maar het lift tegelijkertijd uw lichaam.

 

Snel Resultaat

Een figuurcorrigerende broek begint meestal net onder de buste tot vlak boven de knieën. Een figuurcorrigerende broek zorgt ervoor dat vetrollen onzichtbaar worden en dat u een strak effect krijgt.

 

Een figuurcorrigerende broek is te dragen onder u kleding en is zo vormgegeven dat het aan de buitenkant niet zichtbaar is. Als u snel een slanker resultaat wilt dan is een figuurcorrigerende broek de uitkomst.

 

Figuurcorrigerende broeken zijn vaak gemaakt van zijdezacht nylon waardoor ze elastisch zijn en een heerlijk draagcomfort hebben. Figuurcorrigerende broeken zijn in vele maten te verkrijgen.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:2
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie afslank kleding

Best beoordeeld
1. Afslank Ondergoed 6,7/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Afslankpanty 5,5/10
Meest bekeken
1. Afslank Broek 5,5/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Slankbody 4,5/10

Volg ons