• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Handige gadgets voor gezond eten
Gezonder eten met handige keukenmachines? Lees verder voor gezonde maaltijden…

Handige gadgets voor gezond eten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

GL dieet -/10

Het GL-dieet is het vervolg op het succesvolle GI-dieet. Het boek GI- dieet  bevat 100 nieuwe gerechten gebaseerd op de glycemische index.  Afvallen volgens het GL-dieet is verantwoord, gezond en houdt je bloedsuikerspiegel op peil. Het vernieuwende van het GL-dieet is dat er nu niet alleen gekeken wordt naar de hoeveelheid koolhydraten per product, maar per portie. Dit maakt een grotere variatie in recepten mogelijk en zorgt voor een aangenamer dieet.

 

Gezond afvallen 

Antony Worrall Thompson, chefkok en televisiester, is een groot voorstander van biologisch en gezond eten. Toen zich bij hem de eerste tekenen van diabetes openbaarden, besloot hij een dieet te bedenken dat ook voor diabetici geschikt is. Zijn diëten zijn geschikt voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde wijze wil afvallen.

 

In Engeland was het GL-dieet een groot succes. In twee maanden 55.000 exemplaren verkocht van het GL- dieet boek!

 

Voor meer informatie over het GL- dieet raad diëtenlijst u aan het GI dieet door te nemen of het GL dieet boek te kopen, aan de rechter zijde van deze pagina.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,4 / 10
aantal stemmen:9
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons