• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Dagelijks een schooltas meesjouwen, vraagt om fitte en
Met de dagelijkse schooldag neem je een flink aantal boeken mee in je rugtas.…

Dagelijks een schooltas meesjouwen, vraagt om fitte en
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Het Dagdroomdieet -/10

Er zijn veel mensen die zicht te mager of te dik voelen. Dit probeert men dan met een dieet te verhelpen en het gewicht in balans te brengen door het toepassen van allerlei manieren van anders eten en leven. Het gewenste resultaat wordt hiermee vaak niet bereikt.

 

Het principe van het dagdroomdieet

Het dagdroomdieet, geschreven door: Julia Hastings (psychologe) werkt met de visualisatiemethode (dagdromen). Hierbij moet men zichzelf beter leren kennen en leren accepteren zoals men gebouwd is. Verder wordt tijdens het dagdroomdieet ook de psychische oorzaak die aan het eetprobleem ten grondslag ligt ontdekt en moet men deze leren hanteren. Op deze manier zal degene die het dagdroomdieet volgt zich veel gelukkiger gaan voelen.

 

Dagdroomdieet als cursus

Het boekje: Dagdroomdieet, is een eenvoudige cursus voor een leek, waaraan men thuis in alle rust kan werken. De facetten in het boekje worden na het voorwoord goed behandeld en besproken. Er worden daarnaast ook voedingsadviezen gegeven en handige lichaamsoefeningen worden uitgelegd.

Het dagdroomdieet bestaat uit een logische opbouw. Men leert snel gezond worden en men leert zichzelf kennen. Het boekje dagdroomdieet is leuk onderbouwd met cartoon, om zo de omschrijving van het dieet duidelijker te maken.

 

Waar het boek: ‘dagdroomdieet’ bestellen?

Dietenlijst.nl geeft u de mogelijkheid het dagdroomdieet te bestellen via deze site. Rechts bovenaan de pagina vind u een button voor meer informatie over het dagdroomdieet en het bestellen hiervan.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:2
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons