• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Zo gebruik je een dieet shake!
Informatie over dieetshakes en hoe je deze dieetshakes het beste kunt gebruiken…

Zo gebruik je een dieet shake!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

No Diet dieet -/10

Minder eten

Het No Diet dieet is volgens de schrijvers geen dieet. Een No Diet dieet houdt zich bezig met (minder) eten, terwijl de aanpak van het No Diet dieet zich richt op de psychologische oorzaken van gewichtstoename. Professor Ben Fletcher en Dr. Karen Pine geloven dat wanneer je breekt met de gewoonten die je dik maakten, je gewicht kunt verliezen zonder je druk te maken over eten.

Mensen met overgewicht moeten zich bewust worden van hun slechte eetgewoonten en er iets anders voor in de plaats doen.

Vijf fases van het No Diet Dieet

Het No Diet dieet bestaat uit vijf fasen, waarin je stapsgewijs leert om telkens iets op een andere manier te doen, bijvoorbeeld luisteren naar een ander radiostation dan je gewend bent. Door het vastgeroeste patroon in het dagelijks leven te wijzigen, zullen ook vaste eetgewoontes veranderen.

Het No Diet Dieet boek

Er bestaat ook een boek voor het "No DIet Dieet" geschreven door Ben Fletcher, Penman, D. & Pine, K. Het No Diet dieet is een revolutionaire dieet uit de Verenigde Staten dat eigenlijk geen dieet is! Verander je vaste patronen en val af zonder je druk te maken over eten.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,5 / 10
aantal stemmen:4
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons