• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Tips voor het combineren van gezond eten en sporten
Wat voor effect heeft gezonde voeding op je training? Lees hier enkele tis…

Tips voor het combineren van gezond eten en sporten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Novo programma -/10

Bestaat er een relatie tussen voeding en de gezondheid van de mens? In welke mate heeft voeding invloed op het energiesysteem van het menselijk lichaam? In de afgelopen decennia heeft veel onderzoek plaatsgevonden over dit onderwerp.


Het NOVO programma

Het NOVO-programma is in de loop van de negentiger jaren ontstaan, en wordt sinds februari 2003 op de Nederlandse markt als product aangeboden. Het programma onderzoekt op basis van bloedanalyse welke voeding voor een bepaald mens goed of niet goed wordt omgezet in energie. NOVO is in basis een individueel voedingsadvies, het advies wordt in de praktijk door gebruikers als "life-style" gekarakteriseerd.


De resultaten die men met het programma kan behalen zijn:
1. verbetering van de energiehuishouding
2. gewichtsvermindering
3. verbetering van het algemene welzijn en welbevinden


NOVO onderschrijft met het voedingsadvies algemeen geaccepteerde voedingsadviezen, zoals die worden toegepast. Daarbij valt te denken aan het toepassen van de "schijf van vijf", de "voedingsdriehoek" of andere geaccepteerde adviezen die bijvoorbeeld door het Voedingscentrum gegeven worden.


Evenwichtige voedselinname tijdens het NOVO programma

NOVO onderkent en onderschrijft het belang van evenwicht in de voedselinname, waarbij gelet moet worden op een juiste verhouding tussen koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen en vitamines. Uit het voedingsadvies dat NOVO produceert, moet de consument in staat worden geacht die beoogde evenwichtige voedselinname te halen. Immogenics zal door middel van haar helpdesk, haar diëtiste en haar arts de klant in voorkomende gevallen adviseren en ondersteunen.


Voor meer informatie raden wij u aan naar de site van NOVO te gaan

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7 / 10
aantal stemmen:1
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons