• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Mis je favoriete kookprogramma’s niet, gebruik een VPN!
Overal je faforiete kookprogramma kijken met een VPN…

Mis je favoriete kookprogramma’s niet, gebruik een VPN!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Orgasmic Dieet -/10

Het libido bij vrouwen verhogen en gemakkelijker een orgasme krijgen. Dat kan volgens Marrena Lindberg bereikt worden met het 'orgasmic diet'.

 

Het orgasmic dieet van Lindberg is koolhydraatarm en bevat geen 'orgasmekillers' als geraffineerde suiker en cafeïne. Het orgasmic dieet bestaat ook uit hoge doses visolie, waarin de Omega-3 vetzuren EPA en DHA zitten  Bovendien wordt donkere chocolade aanbevolen.

Eten tijdens het Orgasmic Dieet

In ‘The Orgasmic Dieet van Marrena Lindberg wordt geclaimd dat het eten van bepaald voedsel het krijgen van een orgasme veel gemakkelijker zou moeten maken. Zo raadt ze aan om omega3-vetzuren te eten, maar ook chocolade of een proteïnerijk, koolhydratenarm dieet.

 

De omega3-vetzuren verhogen het dopaminegehalte, een neurotransmitter die inwerkt op dat deel van de hersenen waar ‘beloning’ ligt.

 

Ook pure chocolade (115 gram per dag) werkt in op het dopamineniveau en doet het bloed sneller stromen.

Wetenschappelijk bewezen

Volgens de Daily Mail gaat het om een in de VS wetenschappelijk bewezen dieet. De krant stelt dat het dieet ook nog eens leidt tot gewichtsverlies.

 

Op de site van de Amerikaanse uitgever Random House wordt gesproken over de eerste 'door de wetenschap ondersteunde methode'. Wetenschappelijk bewijs wordt echter niet aangevoerd.

 

Random House spreekt wel over samenwerking met medici op het gebied van de vrouwelijke sexualiteit. Tegelijkertijd stelt de uitgever dat de methode tot stand is gekomen op basis van 'trial and error' van auteur Lindberg.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,2 / 10
aantal stemmen:10
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie koolhydraat diëten

Best beoordeeld
1. South Beach dieet 7,2/10
2. Atkins dieet 7,1/10
3. Be In Shape 6,7/10
Meest bekeken

Volg ons