• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Gourmet en gezond met tafeltje dekje: diner op maat!
Gourmetten en toch gezond bezig zijn voor je dieet? Lees hier meer.…

Gourmet en gezond met tafeltje dekje: diner op maat!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

SanaSlank Eiwitdieet 6,8/10

SanaSlank hét eiwitdieet

SanaSlank hét eiwitdieet is een afslankconcept op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Deze combinatie zorgt ervoor dat het lichaam op zoek moet naar een andere bron van energie: de opgeslagen vetten. Deze toestand noemen we ketose en ontstaat na ongeveer 48 uur. Het afslanken komt dus snel op gang.

 

Tijdens het eiwitdieet worden alle maaltijden vervangen door speciale eiwitmaaltijden. De grote hoeveelheid eiwitten werkt zeer verzadigend en door de verlaagde inname van koolhydraten en minimaal zes eetmomenten per dag in te plannen blijft de bloedsuikerspiegel gelijk. Het dieet is daarom goed vol te houden

 

Sanaslank

4 blokken

Het eiwitdieet bestaat uit vier verschillende blokken, ook wel fasen genoemd. Blok 1 is de meest strenge fase, hierin kan veel gewicht worden verloren. Er worden alleen maar eiwitmaaltijden gegeten aangevuld met veel verse groenten. Blok 2 is meer gematigd, de warme maaltijd wordt dan vervangen door een stukje mager vlees of vis met verse groenten. Zodra het streefgewicht is bereikt wordt gestart met blok 3, de opbouwfase. De eiwitproducten worden in dit blok langzaam afgebouwd en er wordt opgebouwd naar een normaal eetpatroon. In blok 4 is men op gewicht en wordt gewerkt aan behoud op de lange termijn.

 

Begeleiding

Sanaslank gezond

Uit jarenlange ervaring blijkt dat men de beste resultaten behaald wanneer het dieet wordt gevolgd onder de intensieve begeleiding van een SanaSlank dieetcoach. Iedereen die het SanaSlank dieet wil volgen wordt van te voren gemeten met een impedantiemeter. Hierbij wordt naast het gewicht ook de vetmassa, de spiermassa en het vocht gehalte in het lichaam gemeten. Door middel van een wekelijks consult worden de resultaten bijgehouden en wordt men gemotiveerd om vol te houden. Daarnaast geeft de dieetcoach tips voor speciale gelegenheden zoals een etentje, vakantie of feestje.

 

Het assortiment

Sanaslank assortiment

De maaltijden en tussendoortjes van het SanaSlank eiwitdieet bestaan uit hoogwaardige eiwitten uit onder andere soja, melk en ei. Het dieet biedt veel variatie en met behulp van de vele recepten is het mogelijk om heerlijke maaltijden te bereiden. Lekker en gevarieerd eten is namelijk erg belangrijk voor goed resultaat op de lange termijn!

 

SanaSlank heeft op dit moment meer dan 250 verschillende producten in het assortiment en er worden nog steeds nieuwe producten toegevoegd. Er is volop keus uit zoet en hartig zoals repen, omeletten, pasta, koekjes, soepen, pannenkoeken, diverse warme maaltijden en wafels. Voor ieder wat wils!

Het boek

SanaSlank Nederland heeft een uniek begeleidend boek ‘Afslanken met het eiwitdieet’. In dit boek is allerlei achtergrond informatie te vinden over het eiwitdieet en de werking ervan. Het boek bevat 12 verschillende weekmenu’s welke kunnen worden aangehouden tijdens de verschillende blokken van het eiwitdieet. Daarnaast bevat het boek maar dan 86 heerlijke recepten.

 

Kijk voor meer informatie over het SanaSlank Proteïnedieet op: www.sanaslank.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,8 / 10
aantal stemmen:37
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons