• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Dit moet je weten over het watervasten
Complicaties en voordelen van het popupaire watervasten…

Dit moet je weten over het watervasten
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Slank-Klup Benelux -/10

Slank-Klup Benelux is een landelijke afslankorganisatie die werkt met weekmenu's en wekelijkse bijeenkomsten.  Elke week ontvangen de clienten van Slank-Klup Benelux een nieuw weekmenu.


De menu's zijn samengesteld met normale voedingsmiddelen zoals boterhammen, fruit, zuivel en een warme maaltijd met aardappelen, groenten en vlees of vervangers.

 

Een volwaardig menu met Slank-klup Benelux

Elke dagmenu bevat ca. 1200 kcal waarmee het een volwaardig menu is wat ook langdurig gevolgd kan worden. Op het weekmenu staan zelfs lekkernijen zoals een glaasje wijn en een lekker hapje in het weekend. Clienten leren zo wat een goed voedingspatroon is en hoe ze lekkernijen kunnen inpassen. Op het weekmenu wordt ook rekening gehouden met de producten van het seizoen en met feestdagen. De warme maaltijden zijn zo gemaakt dat kinderen en andere gezinsleden gewoon kunnen meeeten. De weekmenu's worden samengsteld door de diëtist van Slank-Klup Benelux.


Persoonlijke aandacht met Slank-Klup Benelux 

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten wordt er een thema besproken en kunnen clienten met elkaar ervaringen uitwisselen. De klupleidsters van Slank-Klup Benelux besteden daarbij veel aandacht aan de achtergronden van het overgewicht.  De kracht van Slank-Klup Benelux is de persoonlijke aandacht voor elke client. De bijeenkomsten duren ca. 1 uur en de kosten bedragen € 6,50 per week.
 
Naast onze klupbijeenkomsten biedt Slank-Klup Benelux Afslanken by mail. Clienten ontvangen dan wekelijks het menu en een afslanktip per email. Daarnaast hebben zij per email contact met het team van Afslanken by mail.
 
Het programma van Slank-Klup Benelux is eenvoudig en doeltreffend. Slank-Klup Benelux begeleidt al bijna 20 jaar clienten naar het gewenste gewicht. Het weekmenu is afgestemd op volwassen vrouwen maar uiteraard is iedereen welkom. Voor bijvoorbeeld heren en mensen met ernstig overgewicht heeft Slank-Klup Benelux speciaal aanvullende programma's.


Kijk voor meer informatie op slank-klup.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

8,8 / 10
aantal stemmen:6
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons