• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Het beste je ideale gewicht bereiken lees je snel hier…

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Slank Shirt -/10

Een slankshirt /  slankhemd geef vorm aan uw bovenlichaam. Vaak zijn de slank shirts / slankhemden gemaakt van ademende microvezel, waardoor het comfortabel te dragen is onder de kleding.

 

Een slankere uitstraling met het slankshirt en afslankhemd

Een slank shirt / slankhemd geeft u een slankere uitstraling en een welgevormde buik. Verder heeft het slank shirt / slankhemd een puch-up effect voor de buste waardoor uw figuur beter tot zijn re ht komt.

 

Combineren met het slankshirt en slankhemd

In combinatie met een slankbroek is het slank shirt en/of slankhemd goed te dragen en geeft het een totaal plaatjes met een goed uitziende resultaat. U lijkt meteen een aantal maten slanker en u zult versteld zijn van het resultaat.

 

Het slankshirt is in één maat te verkrijgen en het aflankhemd (zie foto links) is in meerdere maten te bestellen, waardoor het voor iedereen draagbaar is. Het zit confortabel en vetrollen zijn niet meer opvallend. U lijkt een strakke body te hebben door het puch-up effect van het slank shirt.

 

Het slankshirt kunt u dagelijks gebruiken, maar is ook goed te dragen voor onder uw feest kleding of voor een gezellig avondje uit.

 

Rechts boven aan deze pagina kunt u afslankkleding bestellen, kijk of er iets naar uw zin bijzit en probeer het. U ziet er gelijk slanker uit, dus direct resultaat. Wie wil dat nu niet?

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,5 / 10
aantal stemmen:6
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie afslank kleding

Best beoordeeld
1. Afslank Ondergoed 6,7/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Afslankpanty 5,5/10
Meest bekeken
1. Afslank Broek 5,5/10
2. Afslank gordel 5,7/10
3. Slankbody 4,5/10

Volg ons