• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Gezondegewoontes
2 antwoorden over afvallen en hormoonbalans + 4 tips voor blijvend slank zijn…

Gezondegewoontes
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

SLIMdiet -/10

SLIMdiet: vet verbranden met een eiwitdieet

Je lichaam gebruikt van nature 3 energiebronnen: suikers, vetten en eiwitten. Met name die laatste energiebron is belangrijk voor je bloed, huid, spieren en hart. SLIMdiet maakt daar handig gebruik van. Doordat je alleen eiwitten binnenkrijgt, haalt je lichaam de rest van de energie uit jouw opgeslagen lichaamsvet. Zo verbrandt je vet en verlies je gewicht!

Met je persoonlijke SLIMdiet plan je overgewicht te lijf

Het SLIMdiet begint met het bepalen van je streefgewicht. Wat je ideale gewicht is ontdek je snel met onze BMI rekenhulp. Als je op de website van het dieet een account aanmaakt krijgt je toegang tot het onderdeel Mijn SLIMdiet eCoach. Hier krijg je een persoonlijk SLIMdiet plan, gratis tips en advies en deskundige begeleiding. Met SLIMdiet kun je gezond en verantwoord afvallen.

Je normale voeding vervangen door SLIMdiet producten

SLIMdiet

Tijdens het SLIMdiet programma doorloopt je 4 stappen waarin je eerst een eiwitdieet volgt en vervolgens toewerkt naar normale voeding. Tijdens stap 1 en 2 eet je SLIMdiet maaltijden met salades en groente. In deze fase verlies je het meeste gewicht en dat motiveert natuurlijk enorm!

Na het eiwitdieet weer naar normale voeding

Als je het overgewicht kwijt bent wil je dat natuurlijk niet terug. Daarom ga je in stap 3 en 4 terug naar normale voeding. Geleidelijk bouw je de SLIMdiet shakes en maaltijd af tot je weer reguliere voeding eet.

Gevarieerd eten dankzij de SLIMdiet producten

Dankzij SLIMdiet is afvallen helemaal een stuk makkelijker. De SLIMdiet producten zijn erg gevarieerd, er zit voor iedereen iets lekkers bij. Naast shakes en repen heeft SLIMdiet bijvoorbeeld ook brood, mousse en zelfs heerlijke pannenkoeken in het assortiment. Je komt niets tekort en hebt geen honger. SLIMdiet voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet. Je eet heerlijke producten terwijl je dankzij het eiwitdieet overgewicht kwijtraakt.

Meer informatie: www.slimdiet.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:3
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons