• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Stop met diëten, begin aan je nieuwe leefstijl!
Verander je leefstijl om de overtollige kilos kwijt te raken…

Stop met diëten, begin aan je nieuwe leefstijl!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Total Wellbeing dieet 6,3/10

Het CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) uit Australië is al meer dan 75 jaar een van ‘s werelds meest vooraanstaande instituten op het  gebied van wetenschappelijk onderzoek.

 

Total Wellbeing dieet een uitgebalanceerd eetplan

Het Total Wellbeing dieet kwam tot stand in opdracht van de Australische overheid. CSIRO werd gevraagd een wetenschappelijk onderbouwd dieet te ontwikkelen, dat een antwoord zou zijn op de zorgwekkende gewichtstoename onder Australiërs. Het resultaat was Het Total Wellbeing dieet, een uitgebalanceerd eetplan dat zich baseert op het eten van veel eiwitten, een matige hoeveelheid koolhydraten en een geringe hoeveelheid vet.

 

Total Wellbeing dieet zorgt voot een vertrouwd eetpatroon

Het Total Wellbeing dieet is een dieet dat zich gemakkelijk laat inpassen in het vertrouwde eetpatroon. Er worden geen voedselgroepen uitgesloten of calorieën geteld. Van een hongergevoel is nauwelijks sprake, omdat de eiwitten en proteïnen een verzadigd gevoel geven. De gezondheid wordt sterk verbeterd door Het Total Wellbeing dieet: de kans op hartkwalen en Diabetes II neemt af. Bovendien verdwijnt vooral het overtollige vet rondom de buik, dé gevarenzone als het gaat om hartaanvallen en beroertes.


Naast deze positieve medische effecten maakt Het Total Wellbeing dieet gezonder, energieker en vitaler! Het Total Wellbeing dieet is geschikt voor een breed publiek. Het is te gebruiken als een gids voor gezonde, goede voeding, voor iedereen die de weg kwijt is door alle berichtgeving over al dan niet slechte voedingsmiddelen. Maar het dieet is ook uitermate geschikt als methode om af te vallen.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,3 / 10
aantal stemmen:14
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons