• Eetdagboek

  Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

  Maak account
lees meer

Artikel

De 10 leukste foodblogs van Nederland
De 10 leukste foodblogs van Nederland…

De 10 leukste foodblogs van Nederland
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Vitaminecompleet-DIEET -/10

Het Vitaminecompleet-dieet is een professionele formule, geen crash-dieet. Op basis van wetenschap, en in medische praktijk al ruim 10 jaar succesvol gebleken. Deze unieke aanpak is sinds kort speciaal voor internet-begeleiding aangepast voor gewichtsverlies tot maximaal 10 vetkilo’s. Hierdoor heeft iedereen die niet 1-op-1 een dietist of voedingsarts wil bezoeken nu toch toegang tot de kwaliteit en succespercentages die anders enkel met topkwaliteit professionele begeleiding bereikt worden. Op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek is het mogelijk om snel en verantwoord 4-10 vetkilo’s te verliezen zonder last te krijgen van honger, of een slap en kribbig gevoel. Niet alleen valt u af, maar u gaat zich opmerkelijk beter voelen en dat al tijdens het afvallen. Wie eerder gelijnd heeft weet dat dat nog niet zo eenvoudig is.

Beter dan zomaar een eiwit-dieet

Niet alle auto’s zijn hetzelfde, niet alle eiwitten zijn hetzelfde. Het Vitaminecompleet-dieet maakt ook gebruik van eiwitten, echter met een belangrijk verschil. Van alle eiwitten blijkt wei-eiwit beter dan bijvoorbeeld melk-caseine- of soja-eiwit om succesvol af te vallen. Vrijwel alle eiwit formules maken gebruik van (een mix van) soja- of caseine eiwitten. Vitaminecompleet-dieet kiest gericht voor 100% van de beste, exclusieve wei-eiwit variant, maar dan wel voor een superscherpe prijs, zelfs gunstiger dan andere niet wei-eiwit varianten! Wei-eiwit:

 • is het meest succesvolle eiwit voor gewichtsafname
 • heeft de hoogste biologische beschikbaarheid en daardoor een betere verzadiging
 • bevat stoffen die spieropbouwend en immuunondersteunend werken
 • bevat geen noemenswaardige hoeveelheid caseine (kaas-eiwit) en minder lactose en is daardoor ook nog lichter verteerbaar

Unieke voorgedoseerde handige sachets

Geen gedoe met maatlepels of bussen, maar handige sachets precies voor één maaltijd. Vooral voor onderweg of voor de lunch in de kantine op het werk heel handig: toevoegen aan yoghurt, melk of kwark en klaar. Aan de wei-eiwit-sachets zijn bovendien nog prebiotische vezels toegevoegd die zorgen voor extra verzadiging en dat je gezonde darmflora overeind blijft.

Voorkom de spaarvlam, hou je verbrandingsmotor draaiend

Het lukt de meeste mensen die ‘gewoon’ eten al niet dagelijks al hun vitamines, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren uit enkel hun voeding te halen. Als je gaat lijnen en dus minder gaan eten, krijg je automatisch nog minder van deze noodzakelijke voedingsstoffen binnen en loop je al gauw gebreken op, zo blijkt uit recent onderzoek. Onder andere hierdoor gaat het zogenaamde ‘basaal-metabolisme’ omlaag. Deze 'rust-stofwisseling' levert de energie voor onze ademhaling, hartslag, spijsvertering, productie van hormonen, immuunsysteem etc. Het is niet zo dat sporten niks aan je calorieverbranding toevoegt, maar (tenzij je topsporter bent) zorgt het rust-metabolisme voor het overgrote deel van onze verbranding. Je wilt dus vooral voorkomen dat dit rust-metabolisme op de spaarvlam komt te staan, bijvoorbeeld doordat je schildklier te weinig noodzakelijk jodium, ijzer of zink binnenkrijgt of je insulinehuishouding hapert door een gebrek aan bijvoorbeeld magnesium of chroom.

De voedingsaanvulling van Vitaminecompleet dieet bevat een zeer breed scala aan stoffen die niet alleen uw verbranding gaande houden maar ook van waarde zijn om u in optimale gezondheid te houden. In drie topkwaliteit supplementen treft u al deze stoffen en meer aan om uw afvallen niet alleen succesvol maar ook fit en vitaal te laten verlopen.

Persoonlijke pagina voor de optimale hoeveelheid koolhydraten

De meeste eiwit-dieten adviseren koolhydraten helemaal maar zoveel mogelijk te vermijden. Uit onderzoek blijkt echter, dat te weinig koolhydraten ook niet goed is, en na verloop van tijd zelfs gevaarlijk kan zijn. Bij het Vitaminecompleet-dieet eet je éénmaal per dag, (gewoonlijk ‘s avonds), gewoon gezellig mee om zo de juiste hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen om je brein, spieren en humeur op peil te houden. Maar ook weer niet te veel om toch de vetkilo's te blijven verbranden. Voor succesvol afvallen blijkt deze balans van groot belang, maar tijdens het lijnen staat je hoofd nu juist niet naar rekenen. Vitaminecompleet rekent voor jouw geslacht, lengte en gewicht uit hoeveel aardappels, pasta, rijst, groente en fruit (als toetje) je moet eten om te blijven afvallen terwijl je je goed blijft voelen.

Zonder dat je het doorhebt kan je toch de mist in gaan

Daadwerkelijk de goede (vet)kilo’s afvallen blijkt, zonder de juiste kennis, nog niet zo eenvoudig. Want zelfs met de beste eiwitten, vitamines en afgestemde avondmaaltijd kan bijvoorbeeld (uit nood) één cracker tussendoor ‘roet in het eten gooien’, terwijl je dat van crackers misschien niet zou verwachten. Zo zijn er meer valkuilen die vaak niet bekend zijn. Pas als deze weinig bekende valkuilen daadwerkelijk omzeild worden gaat het afvallen echt heel gemakkelijk en begint de vetvoorraad effectief te slinken. Vitaminecompleet levert u dé 10 eenvoudige regels die uit jarenlange ervaring gebleken zijn het verschil te maken voor uw succes. Met bovendien extra tips bij elke regel, om tijdens het lijnen uw slankere leven ook leefbaar te houden. Door de combinatie van wetenschap en jarenlange praktijkervaring zet Vitaminecompleet daarmee echt de puntjes op de i. Vitaminecompleet-dieet maakt resultaat voor meer mensen mogelijk.

Vitaminecompleet-DIEET in het kort

 • dankzij 100% wei-eiwit een verzadigd gevoel en alle bouwstoffen voor je spieren
 • dankzij optimale voorziening van vitamines, mineralen en essentiële vetzuren je verbrandingsoven draaiend houden (en daarmee je humeur en vitaliteit)
 • gewoon mee-eten ‘s avonds om de optimale hoeveelheid koolhydraten binnenkrijgen voor oa je spieren, een goed humeur én
 • de 10 belangrijke dieetregels die uit jarenlange praktijk gebleken bij de meeste lijners niet bekend zijn. Zo voorkomt u dat u door ‘n simpele, niet herkende valkuil alsnog geen resultaat boekt.
 • ondanks hoogste kwaliteit eiwitten, supplementen en begeleiding toch zéér scherp geprijsd: minder dan € 2 per maaltijd.

Wil je meer informatie over het Vitaminecompleet-dieet: vitaminecompleet.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,3 / 10
aantal stemmen:3
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons