• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wordt afvallen moeilijker naarmate we ouder worden?
Afvallen wordt moeilijker als we ouder worden. Kun je hier iets aan doen?…

Wordt afvallen moeilijker naarmate we ouder worden?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Wat je eet ben je zelf 6,1/10

Het Wat Je Eet Ben Je Zelf Methode van Lèny Mathiz. In Nederland ook bekend van TV in het programma "wat je eet ben je zelf" van Gilian McKeith.

 

Wat je eet ben je zelf

Volgens Lèny Mathiz kan men voedsel vergelijken met benzine. Het lichaam heeft energie nodig om een hele dag te kunnen functioneren. Om een hele dag te kunnen functioneren hebben we voedsel nodig, deze moet wel van de juiste kwaliteit zijn, een auto rijd immers ook niet op verkeerde benzine!

 

Door goed voor het lichaam te zorgen kan het lichaam er heel de dag tegen. Door gezond eten en drinken voel je je vaak fitter. Het Wat je eet ben je zelf methode heeft als bedoeling een eenvoudige verandering aan te brengen die bijna onmiddelijk resultaat opleveren en die ook een leven lang vol te houden is. Een gezonde voeding zorgt voor een mooie huid en prachtige uitstraling. Het wat je eet ben je zelf methode geeft aan dat als men gebruik maakt van ongezonde voeding, men zich vaak ook ongezond voelt waardoor men niet in staat is af te vallen.

 

Slechte voedingsstoffen vervangen tijdens het wat je eet ben je zelf methode

Het wat je eet ben je zelf methode draait om de uitwerking van slechte eetgewoonten en voedingsstoffen wat gebasseerd is op ons algehele welzijn. Als men slecht eet, voelt men zich hiernaar (volgens Lèny Mathiz geestelijk en lichamelijk). Door tijdens het wat je eet ben je zelf methode de slechte voedingsstoffen te veranderen door gezonde voedingstoffen zult u zich lichamelijker beter gaan voelen, vanzelf meer gaan afvallen, en hierdoor ook fysiek en geestelijk zich veel sterker voelen als voorheen.

 

Het boek: " Wat je eet ben je zelf "

Met het boek: "Wat je eet ben je zelf" wordt u stap voor stap bij de hand genomen en laat de methode u zien en ontdekken wat uw voedingspatroon is en welke nadelen u daarbij ondervint. U krijgt als het ware een spiegel voorgezet.

 

Ook laat het wat je eet ben je zelf methode u zien wat nu de goede en foute voedingstoffen zijn. Er wordt stap voor stap gekeken hoe u uw voedingspatroon zou kunnen aanpassen om de klachten te laten verdwijnen, en de overtollige kilo's eraf te laten vliegen. Tijdens het wat je eet ben je zelf methode zult u zich energieker voelen als ooit!

 

Het boek is aan de rechterzijde van onze pagina te bestellen, ook kunt u in onze boekassortiment het kookboek van wat je eet ben je zelf bestellen.

 

Geen honger tijdens het wat je eet ben je zelf methode

Het wat je eet ben je zelf methode is een dieet waarbij je gen honger hoeft te leiden, u gebruikt een overvloed aan gezonde producten en leert hiervan genieten.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,1 / 10
aantal stemmen:16
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons