• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met keukenapparatuur
Slim diëten met moderne keukenapparatuur…

Diëten met keukenapparatuur
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Wind Afval Methode -/10

Pierre Wind gelooft heilig in zijn methode en is het levende bewijs dat WAM (Wind Afval Methode) werkt! Het is geen dieet, maar een verandering van het dagelijkse eetpatroon. Als de suiker en de light producten radicaal van het menu worden geschrapt, verdwijnen de overtollige kilo´s al snel. En het is gezond voor tanden en botten, en vermindert de kans op allerlei kwalen.

 

Wind Afval Methode is een verandering in het eetpatroon

Het is geen dieet, maar een verandering in het dagelijkse eetpatroon. De conclusie is niet vet maar suiker is de boosdoener voor de lijn. Door geen suiker en geen light-producten te gebruiken, ziet men al snel resultaat op de weegschaal. Pierre Wind geldt zelf als levend bewijs dat WAM werkt! In het boek staat vele verrukkelijke recepten zonder suiker, zoals Tosti à la Pierre. Commentaar van specialisten over WAM staan vermeld en het boek geeft tips tegen suikerdips.

 

Bewust omgaan met eten en drinken met het Wind Afval Methode

Dit boek is geen dieetboek, maar het helpt om bewust met eten en drinken om te gaan. Het is prettig geschreven, makkelijk leesbaar en voor iedereen goed te begrijpen. Door kristalsuiker en light-producten van het menu te schrappen is Pierre Wind tien kilo afgevallen! Hij toont in dit boek aan, dat slow-food veel lekkerder is dan fast-food. Alle recepten zijn makkelijk te bereiden.

 

Wilt u meer informatie over het WAM (Wind Afval Methode) raden wij u aan rechtsstaand boek te bestellen. Hierin verteld Pierre Wind over zijn manier van koken en eten, en leert u uw voedingspatroon aan te passen aan de hand van het Wind Afval Methode

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

7,7 / 10
aantal stemmen:6
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons