• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

4 Gezonde tips die je zou moeten toepassen in je keuken
Vier heerlijk gezonde tips om zelf toe te passen in je eigen keuken…

4 Gezonde tips die je zou moeten toepassen in je keuken
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

10 weken slank plan 5,1/10

Met het 10 weken slank plan kan je 5 tot 15 kilo in 10 weken afvallen. Met dit dieet wordt er een beroep gedaan op je gezond verstand niet te veel suiker, niet te veel vet, maar wel lekker.

Weekmenu’s van het 10 weken slank plan

De weekmenu’s zijn praktisch, het hele gezin kan er ervan mee eten. De recepten zijn niet moeilijk. Snel en makkelijk een maatlijd op tafel zetten welke ook nog eens zeer trendy zijn. De recepten zijn zowel met vlees, vis als vegetarisch te bereiden.

Het beweegplan van 10 weken slank plan

Het Beweegplan is een plan waar iedereen die kan wandelen, aan deel kan nemen. Je maakt hierbij gebruik van een stappenteller. Het beweegplan is geschreven door het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging.
De stappenteller registreert feilloos hoeveel stappen je zet op een dag, is heel eenvoudig in gebruik, geeft aan hoeveel calorieën je verbruikt en het aantal kilometers dat je loopt.

Gedragsverandering

Het Gedragsveranderplan geeft je alle informatie om je afslankpoging succesvol te volbrengen en is gebaseerd op de health- en dietcounselingmethode. Dit is mede bedoeld om na je geslaagde lijnpoging je streefgewicht te behouden.

Met behulp van de calorielijst (www.calorielijst.nl) kun je gebruiken om van gezonde (en ongezonde!) producten op te zoeken hoeveel energie ze leveren.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,1 / 10
aantal stemmen:68
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons