• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

4 Gezonde tips die je zou moeten toepassen in je keuken
Vier heerlijk gezonde tips om zelf toe te passen in je eigen keuken…

4 Gezonde tips die je zou moeten toepassen in je keuken
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

3D dieet 5,3/10

Het 3D dieet, ook wel designerdieet genoemd is ontworpen door topdesigner Karl ‘keizer’ Lagerfeld, bekend van Chanel en tegenwoordig ook van de veelbesproken H&M collectie. In 2000 begon Karl een strijd tegen zijn eigen gewicht omdat hij vond dat men als beroemd persoon zo niet meer kon verschijnen. Karl viel ruim 40 kilo moest af in 13 maanden, dankzij het 3D (designerdieet). Ook dankzij zijn persoonlijke begeleider Dr. Jean Claude Houdret, een persoonlijkheid met veel informatie in huis over afslankmethodes, is het Karl gelukt op zijn streefgewicht te komen.

Lagerfeld zegt zelf dat zijn afslanksucces te danken is aan het 3D dieet. Vermageringspillen gebruikte lagerfeld niet, en ook de chirurgen hebben niet aan zijn vet gezeten om zijn streefgewicht te behalen. In het Nederlandstalige boek “3Ddieet” doet deze beroemde mode ontwerper zijn verslag over zijn afslanktocht naar een dunner bestaan. In dit boek van lagerfeld lees je over zijn verhalen tijdens de afvalrace, zijn levensfilosofie, foto’s, tekeningen, tips en recepten.

Het menu van het 3D dieet

Het 3D formule van Lagerfeld is een combinatie van een caloriearm dieet en een proteïne dieet. Deze is aangevult met speciale voedingssuplementen die komen uit de koker van Houdret. Deze zijn vermeld in zijn boek. De middelen zijn ook te gebruiken als je geen dieet volgt, om op gewicht te blijven of je hongergevoel te stillen.

Tijdens het 3D dieet zou lagerfeld voornamelijk groente hebben gegeten, gekookte vis en vetarme yoghurt, aangevuld met de extra vitaminen. Lightdranken mocht hij zoveel drinken als hij wilde.

De 3D dieet voordelen

Als men op een makkelijke manier wilt afvallen schijnt het 3D dieet de perfecte methode te zijn. Het 3D dieet verlost je van het hongergevoel waardoor het 3D dieet langer vol te houden is. Ook zal het vet als eerst verdwijnen op de problematische gebieden zoals de heupen, dijen en buik. Tevens zorgt het 3D dieet voor een mooie en stevigere huid, en er zal geen spierverlies optreden.

Volgens Lagerfelt en Dr. Jean Claude Houdret zal je minimaal 5 kilo afvallen per maand.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,3 / 10
aantal stemmen:101
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons