• Eetdagboek

  Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

  Maak account
lees meer

Artikel

Afvallen tijdens vakantie
Afvallen? Hoe houd je je aan je dieet tijdens je vakantie in Spanje?…

Afvallen tijdens vakantie
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

8 daagse dieetmethode 5,7/10

Op zoek naar een dieet dat wél werkt? Lees hieronder hoe het 8 daagse dieetmethode werkt.

"Als je denkt dat vermageren een hopeloze zaak is, dan is dit dieet misschien de uitkomst voor je. Met deze nieuwe methode raak je de overtollige kilo's kwijt." Het 8 daagse dieetmethode is een totaal nieuw concept waardoor de kilo's er letterlijk afvliegen.

Waarom val ik niet af?

De reden dat men er vaak niet in slaagd om af te vallen, is omdat het lichaam zo is ingesteld, dat het grotendeels proteïnen en koolhydraten verbrandt in plaats van vetten. Het is hierdoor van cruciaal belang dat het lichaam leert om op de juiste manier calorieën te verbranden.

Door een team van ervaren diëtisten werdt een 8-daags 'VERSNELD' dieetprogramma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je lichaam stopt met het verbranden van proteïnes en koolhydraten en in plaats daarvan begint met het verbranden van vetten. Hierdoor wordt op de juiste manier voorzien in je dagelijkse behoefte van energie.

Snel en verantwoord afvallen

Het 8 daagse dieetmethode zorgt ervoor dat je snel én verandtwoord zal afvallen binnen de 8 dagen en je kan er tot 5 kilo per keer mee verliezen. Een nieuw dieet wat nog nooit eerder werdt toegepast. De maaltijden die je nuttigt tijdens het 8 daagse dieetmethode zijn op een unieke manier samengesteld.

Het 8 daagse dieetmethode is bedoeld voor mensen met veel overgewicht. De maaltijden zijn op een unieke manier samengesteld

Het is niet alleen ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een manier om op korte termijn extreem te vermageren; het is ook geschikt voor iedereen die hun hele leven kampen met overgewicht.

Dit dieet is echter niet geschikt voor mensen die maar een paar kilootjes moeten afvallen om het streefgewicht te bereiken.

Het 8 daagse dieetmethode is het nieuwe 'vetverbrandende' dieet en bevat een aantal voedingselementen die de hormonen manipuleren die verantwoordelijk zijn voor je verbranding, namelijk insuline. Deze manipulatie zorgt ervoor dat je lichaam twee keer zo snel vet verbrandt.

Werking van het 8 daagse dieetmethode

Het dieet werkt door een strikt 8-dagen 'eetsysteem' te volgen dat compleet anders is dan wat je tot nu toe gekend hebt. Dit 8-dagen 'eetsysteem' werkt hoofdzakelijk aan het herprogrammeren van je metabolisme, zodat het, in plaats van koolhydraten en proteïnen te verbranden, grotendeels je eigen vetweefsel verbrandt. Dit verschalkt als het ware je metabolisme en zet het ertoe aan om 24 uur per dag calorieën te verbranden.

De unieke combinatie van de voedingsmiddelen is zowat de belangrijkste sleutel van dit 8 daagse dieetmethode en meteen ook de reden waarom plastische chirurgen hun klanten dit dieet aanbevelen vóór ze een liposuctie uitvoeren.

Na aanmelding op de site van het 8 daagse dieetmethode krijgt je het volgende:

 • Men ontvangt een duidelijke stap-voor-stap handleiding om de nieuwe methode toe te passen zodat uw lichaam op een versnelde manier vet gaat verbranden.
  (een gewichtsverlies tussen de 3 à 5 kg wordt gegarandeerd)
 • Men leert alles over de 5 belangrijkste geheimen die er zijn, in verband met diëten.
  (de geheimen waardoor u een aanzienlijk gewichtsverlies realiseert binnen een paar dagen)
 • Men leert de 3 basisregels waardoor je op je ideale gewicht blijft en nooit meer aankomt.
  (als u deze regels in acht neemt, mag je junkfood eten, je zal er niet dikker van worden)
 • Men wordt niet verplicht om te gaan sporten als je daar geen zin in hebt
  (dit systeem vereist niet dat je meer beweging neemt)
 • Men hoeft geen géén uren in de keuken staan en kunt dit dieet altijd en overal volgen
  (het menu is samengesteld uit handige meerkeuze lijsten, zodat je zelf kunt beslissen wat je eet en/of klaarmaakt)
 • Je kunt het ebook onmiddellijk downloaden
  (je kunt dan direct beginnen te lezen en morgen al de eerste stap zetten naar een slank en strak lichaam)

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,7 / 10
aantal stemmen:173
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons