• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Waar zit vitamine B12 allemaal in?
Heb jij een vitamine B12 tekort? Lees wat je tegen een vitamine B12 tekort doen…

Waar zit vitamine B12 allemaal in?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Best Life Diet -/10

Zoals bob Greene zegt: Met het Best Life Diet ben je niet op dieet. Het is een nieuwe manier van leven. Het Best Life diet is niet alleen gericht op eten, maar je ervaart hoe je je leven kunt veranderen door o.a een andere en gezondere manier van eten, bewegen en bewustwording.

Afvallen is wel het hoofddoel van het Best Life Diet, maar de effecten van dit lifestyle dieet gaan veel verder. Door het aanleren van een gezonde levensstijl neemt de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en andere ziekten dramatisch af. Bovendien zul jij je veel beter voelen en is diëten niet meer een straf! Het Best Life Diet leert je eveneens omgaan met emotioneel eten.

Het Best Life Diet bestaat uit drie fases

Fase1: Bestaat uit vier weken en heeft als doel om je in beweging te krijgen en inzicht te geven in je ‘slechte’ eetgewoonte. Een nieuwe manier van eten wordt aangeleerd. Er word aandacht besteed aan eten op vaste tijden en het nooit overslaan van maaltijden.

Fase 2: Bestaat uit 4 weken en geeft verandering in je eetpatroon. Tijdens de 2de fase moet je minder vetten gaan eten. Meer bewegen is tijdens deze fase ook een belangrijk onderdeel.
In deze fase zal het afvallen snel gaan omdat je tijdens de eerste 4 weken (fase 1) ervoor hebt gezorgd dat nu je stofwisseling (in fase 2) sneller werkt.
In de tweede fase eet je nog wel genoeg om je stofwisseling ook zo snel te houden: je lijdt dus geen honger.

Fase 3: In deze fase is er vooral; op gericht om je behaalde gewicht ter behouden en je gezonde leefstijl vast te houden. Je bent niet meer op dieet, en je kan in deze fase weer wat meer dingen gaan eten die je lekker vind. Het gaat dus niet meer aanvoelen als een dieet, maar toch val je nog af.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:2
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons