• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Op een gezonde manier afvallen in 7 stappen
Afvallen in 7 simpele stappen en op een gezonde manier met hulp van fatburners…

Op een gezonde manier afvallen in 7 stappen
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Calorieën dieet 6,7/10

Met een calorieën dieet is het de bedoeling dat je een limiet aan calorieën die je per dag binnen krijgt geeft. Als voorbeeld kan je dus een 1200 calorieën dieet of een 1000 calorieën dieet gaan doen. (Als je momenteel 2500 calorieën binnen krijgt per dag, dan zou je door af te willen vallen 1200 calorieën moeten gaan gebruiken per dag).

6 eetmomenten met het calorieën dieet

Je verdeelt dan je maaltijden en tussendoortjes over een hele dag. Het beste kan je 6 eetmomenten kiezen. Zo heb je een ontbijt, lunch, avondmaal en 3 keer een tussendoortje.

Calorie dieet

Doormiddel van calorieën tellen en bijhouden leer je welk voedsel goed en minder goed is voor je gezondheid, wat je uiteindelijk zal leiden naar een beter eetgewoonten. Je leert welke voedingsmiddelen je dik maakt en welke eigenlijk nauwelijks kwaad kunnen voor je gezondheid. Op voedingswaardetabel.nl kun je heel makkelijk de voedingswaarde bijhouden in een dagboek.

Verantwoorde manier van afvallen

Calorieën tellen is makkelijk omdat je de 6 eetmomenten zelf kunt indelen, en je zo gespreid over de dag kan eten. Het is afhankelijk van welke voedingsmiddelen je kiest hoeveel je kan eten. Het calorieën dieet is dus geen dieet waarbij je niet of nauwelijks mag eten, maar een verantwoorde manier van afvallen.

Per dag kun je bijhouden wat je calorie inname is met behulp van handige sites die je hierbij kunt gebruiken. Enkele van deze websites zijn calorielijst.nl en voedingswaardetabel.nl. Beide sites geven een zeer uitgebreid overzicht van de voedingswaarde en calorieën. Ze zijn handig in gebruik en door de zoekfunctie kan men ook snel producten opzoeken.

Het calorieën dieet geeft dus een blijvend resultaat, mits je jezelf aan het maximaal aantal calorie inname per dag houdt.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:89
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons