• Dieet Pro

    Met de unieke formule van Dieet Pro, welke bijna koolhydratenvrij, vetvrij en suikervrij is en slechts 79 kcal per shake bevat valt u snel af!

    Koop Dieet Pro
  • Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Vitaliteit sprekers die je leven veranderen
Vitaliteit is niet alleen fysieke gezondheid maar ook een levenskracht…

Vitaliteit sprekers die je leven veranderen
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Dieet Pro -/10

Dieet Pro, afvallen met behulp van eiwitten

Afvallen is vaak niet makkelijk, maar met Dieet Pro is het veel makkelijker vol te houden. Met Dieet Pro neemt u ‘s ochtends en ’s middags een shake en verder eet u gezonde tussendoortjes en een normale gezonde avondmaaltijd. De Dieet Pro shakes zitten vol gezonde voedingsstoffen dus u krijgt alles binnen wat uw lichaam nodig heeft. Dieet Pro shakes zijn er in de smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille. Welke smaak lijkt u het lekkerst?

Gezonde tussendoortjes mogen gewoon!

Met Dieet Pro eet u heel regelmatig. Daardoor heeft u geen honger en is het makkelijker om gewicht te verliezen. Bovendien mag u met Dieet Pro gezonde tussendoortjes eten zoals fruit, groente, eieren en verse soep. Hartstikke lekker natuurlijk! Met Dieet Pro merkt u bijna niet dat u aan het lijnen bent.

Eiwitrijk poeder als vervanger van uw ontbijt en lunch

Dieet Pro

Dieet Pro is een poeder waarin een speciaal soort eiwit zit: micellar caseïne gecombineerd met de stof L-carnitine. Een Dieet Pro shake bevat alles wat je lichaam nodig heeft. En toch zitten er in een shake bereid met water slechts 79 kcal.

Begin uw dag met een shake

U ontbijt met een shake. Daarvoor doet u een afgestreken maatschep Dieet Pro in een glas water of magere (soja)melk. Een Dieet Pro shake is een stevig ontbijt dat u veel energie levert. Ook als lunch neemt u een shake.

Een normale avondmaaltijd

Het bijzondere aan Dieet Pro is dat u ’s avonds een gewone avondmaaltijd eet. Voor een goed resultaat is het belangrijk om gezond te eten. Verse vis, mager vlees, groente en magere yoghurt of kwark passen kunt u gewoon eten bij Dieet Pro.

Wat kunt u beter niet eten bij Dieet Pro?

Het is niet handig om gefrituurd eten, snoep, koekjes, chips, frisdrank of ijs te nemen. Ook witmeelproducten zoals cake, afbakbroodjes en pizza maken het moeilijk om gewicht te verliezen. Die kunt u daarom beter laten staan. In de plaats daarvan pakt u een glas water, een stuk fruit of een volkoren cracker.

Dieet Pro producten in verschillende smaken

U koopt Dieet Pro in potten van 500 gram in de smaken aardbei, chocolade, banaan of vanille. Uit zo’n pot haalt u 22 doseringen, voldoende voor ruim anderhalve week aan shakes. Bestel Dieet Pro direct: Dieet Pro bestellen!

Meer informatie: www.dieetpro.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,5 / 10
aantal stemmen:4
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons