• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Met deze apps verdien je crypto door fit te worden
Fit worden en ook crypto verdienen? Met deze apps kan het beide.…

Met deze apps verdien je crypto door fit te worden
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Fitslim -/10

Heeft u tevergeefs al veel verschillende diëten geprobeerd? Dan is Fitslim iets voor u. Fitslim is géén dieet! Fitslim helpt u bij het afvallen terwijl u daarnaast gewoon kunt eten. Ook helpt Fitslim u bij het behouden van uw gewicht. Ideaal dus als u geen zin heeft in het volgen van een streng dieet.

Wat is Fitslim?

Fitslim is een methode waarbij u door middel van een hoge inname eiwitten afvalt. Een doosje Fitslim bevat eiwitshakes met vanille smaak die u dagelijks voor de maaltijd inneemt. Fitslim is geen maaltijdvervanger en hierdoor ook laag in calorieën.

Hoe werkt Fitslim?

Door een hoge inname eiwitten krijgt u een vol gevoel wat ervoor zorgt dat u gedurende de dag tijdens de maaltijden minder eet dan u gewend bent en u minder de neiging heeft om tussendoor te gaan snoepen of snacken. Omdat er minder 'energie' uit de basisvoeding binnenkomt zullen de vetreserves in uw lichaam worden aangesproken waardoor u zult afvallen.

Fitslim

Voordelen van Fitslim

  • makkelijk in gebruik
  • goed vol te houden
  • geen terugval in 'oude' ongezonde voedingsgewoontes
  • bepaal zelf in welk tempo u wilt afvallen
  • helpt bij gewichtsbeheersing
  • géén jojo-effect

Tips

Tijdens het gebruik van Fitslim eiwitshakes kan een gezonde basisvoeding en voldoende beweging ervoor zorgen dat het afvalproces versnelt wordt. Verder kunnen er door een lagere inname basisvoeding tekorten aan verschillende vitamines en mineralen ontstaan. Het is daarom verstandig om er een multivitamine supplement ter aanvulling bij te gebruiken.

Meer informatie: www.Fitslim.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

4,3 / 10
aantal stemmen:3
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons