• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met een klein budget
Een klein budget en toch op dieet willen? Bekijk de tips…

Diëten met een klein budget
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

K-Slankheids-Challenge 6,7/10

Afslanken met het beroemde Special-K. Een dieet dat werkt, en eventueel onder begeleiding van een electronische coach. Het K-Slankheids-Challenge is speciaal ontwikkeld door Special-K om zo op het streefgewicht te komen, op een verantwoorde manier.

 

Een electronische coach volgt jou fysieke en mentale conditie en je coach moedigt je aan, geeft tips en pept je moraal op tijdens de hele coaching periode.

 

K-Slankheids-Challenge is eenvoudig

Vergeet die ingewikkelde berekeningen van het aantal calorieën en die complexe recepten! Maak het jezelf makkelijk met dit dagelijkse programma dat bestaat uit twee Special K maaltijden, een tussendoortje in de namiddag en één volledige maaltijd.

 

K-Slankheids-Challenge is snel

Geen demoraliserende routines en eindeloze diëten meer! Je slanke lijn weer helemaal terug in amper 2 weken? Qua snelheid en efficiëntie kan dat tellen!

 

K-Slankheids-Challenge is evenwichtig

Drastische diëten, ontberingen en futloosheid? Nee, bedankt!
Uitgewerkt door voedingsdeskundigen, garandeert dit 2 weken durende programma je een evenwichtige voeding. Het biedt je 1.500 kcal per dag , met alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt: koolhydraten, proteïnen, vitaminen en mineralen.

 

K-Slankheids-Challenge werkt!

Een klinisch onderzoek dat in Frankrijk werd gevoerd bij 120 personen met een Body Mass Index tussen 25 en 30 toonde aan dat de vrouwen die de K-Slankheids-Challenge hadden aangenomen tot 2,3 kg waren kwijtgeraakt in 15 dagen (gemiddeld gewichtsverlies van 1,3 kg).

 

Voor meer informatie: www.specialk.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:13
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons