• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Wil je afvallen? Creëer support!
De echte tips en trucs die helpen met afvallen…

Wil je afvallen? Creëer support!
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Lekker Gezond Gewicht Methode -/10

Wie heeft dat nou nooit? Er moeten nu echt wat kilo's verdwijnen. Of mischien wel meer als maar een paar kilo's......

 

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn

 

Gezond zijn heeft zeer veel te maken met ons gewicht. Voor veel van de mensen blijft het gewicht een langdurige stijd en een dieet is niet altijd de uitkomt of is een korte termijnoplossing. Toch hoeft afvallen niet zo moeilijk te zijn als iedereen denkt! Om voor goed een einde te maken aan een ongezond gewicht en voedingspatroon heeft medisch specialist Han de Hond een nieuwe afslankmethode ontwikkeld.

 

Afvallen en toch lekker eten

Lekker gezond gewicht metode is gebasseerd op kennis van voeding, waarbij u kunt afvallen en wat zeker net zo belangrijk hierbij is, u blijft ook op gewicht.  Vanaf nu kunt u met het lekker gezond gewicht methode lekker eten, en toch afvallen. Wie wil dat nu niet?

 

Calorieën tellen en honger lijden is tijdens het lekker gezond gewicht methode niet nodig, de juiste combinatie van voeding daar gaat het bij deze methode om.

 

Het boek: " Lekker gezond gewicht methode "

In het boek van Han de Hond  vind je meer dan 60 heerlijke recepten die ontwikkeld en gegarandeerd zorgen voor een smakelijke en gezonde maaltijd. Lekker eten is tijdens het lekker gezond gewicht methode een van de belangrijskte hoofdpunten naast het afvallen en een juist gewicht krijgen.

 

Gegarandeerd succes met het lekker gezond gewicht methode

Het lekker gezond gewicht methode is met succes bij vele mannen en vrouwen toegepast. Neem zelf ook de proef op de som en ontdek hoe lekker eten kan zijn. Val af, zorg voor een blijvend gezond lichaam en blijf op gewicht door lekker eten met het lekker gezond gewicht methode.

 

Recht van deze pagina raden wij het  boek van Han de Hond aan. Zeer interessant boek om gezond te leren koken en eten, waarbij gelet wordt op gewichtsafname. Het boek is aan de rechterkant van deze pagina te bestellen.

 

 

 

 


 


Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6 / 10
aantal stemmen:3
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eetgewoontes

Best beoordeeld
Meest bekeken

Volg ons