• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Producttrends 2020 voor gewichtsverlies
Gewicht verlizen met de producttrends van 2020, beweging, creme en shakes…

Producttrends 2020 voor gewichtsverlies
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Libelle Dieet 5,5/10

Verantwoord afvallen dat wil iedereen. Het libelle dieet helpt u hierbij. Met het libelle dieet eet je iedere dag lekker en gevarieerd en heb je gegarandeerd geen hongergevoel.

 

Met het libelle dieet eet je een ontbijt, lunch, diner en elke dag één of twee tussendoortjes. Samen zijn deze maaltijden +/- 1000 calorieën, waardoor je afvalt en geen honger hoeft te leiden. Het libelle dieet is om die reden dus ook lang vol te houden!

 

Veranderen van jouw eetpatroon

Het libelle dieet onderscheidt zich van andere strenge diëten. Het libelle dieet is erop gericht je eetpatroon aan te passen en te veranderen. Hierdoor wordt het jojo-effect verkomen en kom je na het libelle dieet niet meteen het dubbele in afgevalle kilo's aan. Het is dus effectiever om niet in korte tijd heel veel af te vallen, maar om geleidelijk aan uw eetpatroon te veranderen. Het libelle dieet is hierbij de uitkomst. U kunt in eigen tempo uw streefgewicht bereiken en behouden.

 

Ook speciale maaltijden tijdens het Libelle Dieet

Met het libelledieet heeft u snel en makkelijk een heerlijk dagmenu op tafel staan. Van voorafje totaan het dessert. Overal is rekening mee gehouden, zelfs met feestjes of speciale weekend dagen. Het libelle dieet zorgt ervoor dat u tijdens deze bijzondere momenten niet meteen uw dieet in de war hoeft te gooien. Met de speciale menu's voor op bijzondere dagen kunt u aan 1200 calorieën komen, waardoor u uw gewicht behoud. Het libelle dieet raad wel aan dit niet vaker te doen dan 1x per week.

 

Uw maaltijden zelf in de hand

Bij het libelle dieet heeft u zelf in de hand wat u gaat eten. Geen opgestelde weekmenu's en plannen. U kiest gewoon een heerlijk libelle dieetrecept uit de tal van lekkere dieetrecepten en gaat aan de slag. Net waar u die dag zin in heeft. Zorg wel dat u gevarieerd blijft eten, dit is namelijk ook zeer belangrijk bij het afvallen.

 

Het libelle dieet werkt niet alleen om uw streefgewicht te bereiken. Voldoende beweging is net zo belangrijk als je eetgewoonte aan te passen. Pak eens wat vaker de fiets i.p.v. de auto en neem de trap i.p.v. de lift. Ook veel water drinken is van groot belang, omdat je lichaam hierdoor goed kan zuiveren. Afvalstoffen kunnen dan beter het lichaam uit.

 

De heerlijke recepten van het libelle dieet: Libelle Dieetrecepten

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:24
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons