• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Het beste je ideale gewicht bereiken lees je snel hier…

Hoe bereik je succesvol je streefgewicht?
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Mathijs Vrieze Afslankmethode 6,7/10

Het Mathijs Vrieze Dieet is een dieet waarbij gezond en lekker eten voorop staat. Hierdoor valt het Mathijs Vrieze Dieet niet onder de crashdiëten, maar is het een verantwoorde manier van gezond afvallen.

 

Lekker eten en gezonder afvallen

De Mathijs Vrieze Afslankmethode is gebaseerd op zijn samengestelde kookboek met 16 smakelijke seizoensgebonden weekmenu’s en méér dan 100 makkelijk te bereiden recepten. Met de Mathijs Vrieze Afslankmethode val je op een gezonde manier ongeveer 2 kilo per maand af. Daarnaast is het Mathijs Vrieze Dieet eenvoudig vol te houden én geeft het motivatietips om door te zetten.

 

Mathijs Vrieze is begonnen als kok waar hij in verschillende restaurants in en om Alkmaar zijn passie voor koken en voeding heeft kunnen laten zien. De laatste jaren heeft Mathijs zich veelal beziggehouden met het schrijven van recepten voor dieetboeken, kookboeken, culinaire magazines en weekbladen. Dit alles heeft hem ertoe gezet om zelf actie te ondernemen in het begeleiden en stimuleren van mensen bij het op een gezonde manier bereiken van hun streefgewicht.

 

In zijn afslank kookboek laat Mathijs Vrieze zien dat gezond leven gemakkelijk en vooral lekker kan zijn! Het geheim zit in de verrassende keuzemogelijkheden van de uitgebalanceerde menusamenstellingen. Bovendien vind je bij de 'Dip Tips' de broodnodige motivatie en inspiratie om het afvallen vol te houden. Door deze combinatie kan deze nieuwe voedingsstijl eenvoudig in je leven worden ingepast.

Tevens bevat het boek van Mathijs Vrieze ook eetweetjes, motivatietips en informatie om een gezond voedingspatroon aan te leren.

 

Opzet van het Mathijs Vrieze dieet

Het doet Mathijs Vrieze goed om mensen te zien afvallen. Zelf is hij 4 jaar geleden begonnen met afvallen. Op zijn 24e verjaardag woog hij zelf  110 kilo.  Na dit te beseffen is  Mathijs via zijn huisarts doorverwezen naar een diëtist wat hem inzicht heeft gegeven in zijn voedingspatroon. Vervolgens is hij voor zichzelf gezonde recepten en makkelijk vol te houden menu’s gaan schrijven.

 

Inmiddels is Mathijs Vrieze ruim 30 kilo ‘armer’, en gunt hij andere dit ook. Geen crashdieet, maar gewoon de juiste keuzes maken en terug naar de basis en vooral lekker eten. Mathijs geef de ‘geheimen’ uit de keuken prijs op basis van menu’s die ongeveer 80% van de aanbevolen kcal bevatten maar niet inleveren op de hoeveelheid voeding en voedingsstoffen.

 

Biografie Mathijs Vrieze

Al op jonge leeftijd was Mathijs vooral te vinden in de keuken. Hij volgde een gedegen koksopleinding en maakte zich uiteindelijk de fijne kneepjes van het vak eigen bij een aantal aansprekende restaurants. Door collega´s in de keukens vaak `Jamie´ genoemd door zijn enthousiasme en gedrevenheid. Maar hoewel hij inmiddels veel kennis had opgedaan over voedingsleer en gezonde maaltijden, verdiende zijn eigen eetpatroon bepaald geen schoonheidsprijs. Er zat niets anders op dan zijn overgewicht aan te pakken. Die knop moest om.

 

Mathijs ontwikkelde gaandeweg een hele nieuwe afslankmethode. Minder calorieën eten, lekker en gezonder koken, bewegen en gemotiveerd blijven. Even doorzetten en je nieuwe lifestyle is een feit. En dat zijn methode werkt, daarvan is Mathijs zelf het beste voorbeeld, hij viel in 3 jaar tijd totaal 30 kilo af.

Inmiddels schrijft Mathijs al jaren gezonde recepten voor dieet- en kookboeken, magazines en weekbladen. Begin 2008 verscheen zijn eerste eigen boek: ‘Lekker eten en gezonder afvallen’. Het bevat 16 weekmenu’s, méér dan 100 toprecepten waarbij je je vingers aflikt. En de humoristische motivatietips maken het afvallen eindelijk écht leuk.

 

Dat de methode van Mathijs Vrieze aanslaat, blijkt wel uit de tientallen e-mails die elke dag bij hem binnenkomen. “Vernieuwend positief boek”, “Jouw methode helpt me echt”, “Eindelijk weer lekker eten”, “Zelfs mijn gezin vind het lekker”, “Nog nooit heb ik zo gezond en smakelijk gegeten”, “Eindelijk geen belerende teksten rondom afvallen, maar leuke positieve teksten”, “Die vier seizoenen, onderscheidend in afvalland”. Mensen vallen af, zijn fitter en koken met plezier in de keuken. Voor velen is de methode een uitkomst naar een gezonder leven. Hij wordt nu al vergeleken met Jamie Oliver.

 

Mathijs heeft een duidelijke missie: hij helpt mensen een positieve impuls te geven aan hun leven met tips voor lekker eten op een gezonde manier. Zelf is hij een levensgenieter en steekt graag andere mensen aan. Kortom “Hij zet er z’n tanden in!”

 
Ben je overtuigd in zijn dieet, en wil je ook op een gezonde manier afvallen. Bestel het boek dan hier: Mathijs Vrieze dieetboek

 

Meer info: www.mathijsvrieze.nl

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:26
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons