• Eetdagboek

  Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

  Maak account
lees meer

Artikel

Diëten met een klein budget
Een klein budget en toch op dieet willen? Bekijk de tips…

Diëten met een klein budget
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Prodimed proteïnedieet 6,8/10

Het Prodimed proteïnedieet  (ofwel prodimed methode) is gekenmerkt door het aanbieden van een bron met hoogwaardige proteïne (eiwitten). Het afvallen volgens het prodimed dieet gaat snel en eenvoudig. Men verliest op een gezonde wijze 6 tot 8 kilo per maand!

 

Het Prodimed proteïnedieet zorgt ervoor dat de spiermassas worden behouden, en vaak verterken de spieren zich nog tijdens het prodimed dieet.

 

De eerste fase van het Prodimed proteïnedieet 

In de eerste fase van het prodimed dieet worden geen koolhydraten aangeboden, waardoor het lichaam verplicht wordt om reserve koolhydraten te gaan gebruiken, wat dus het opgeslagen vet is. Doordat de prodimed dieet hiervoor zorgt slank je af. zoals hioerboven geschreven blijft het spierweefsel in tact, waardoor men zich tijdens het prodimed dieet terkt en energiek voelt.

 

De stoffen die tijdens de vetverbranding vrijkomen zorgen ervoor dat het afslanken leuk blijft. Ze geven je namelijk een goed gevoel van tevredenheid en blijheid.

 

Het Prodimed proteïnedieet geeft je:

 • Intensieve persoonlijke begeleiding
 • Verlies van 6 tot 10 kg per maand
 • Geen verlies van spiermassa
 • Geen jojo effect
 • Medisch onderbouwd
 • Gemakkelijk en comfortabel
 • Geen hongergevoel
 • Geen slappe huid
 • Geen vermoeid gevoel

 

Ondersteuning tijdens het prodimed dieet

Tijdens het afslanken met prodimed wordt je goed ondersteund. De prodimet methode wordt op verschillende plekken voorgeschreven, waarbij je persoonlijk advies krijgt.

 

Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld waarmee u snel, doeltreffend, duurzaam en veilig kan afvallen aan de hand van het Prodimed proteïnedieet. Voor meer informatie over het Prodimed proteïnedieet of verkooppunten hiervan verwijzen wij u door naar: www.prodimed.nl

 

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,8 / 10
aantal stemmen:60
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie eiwitrijke diëten

Best beoordeeld
1. Proday 7,4/10
2. GiShake dieet 7,3/10
3. Protislank 6,9/10
Meest bekeken

Volg ons