• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voeding heeft niet alleen invloed op je gewicht, maar ook op je gebit…

Het verband tussen voeding en tandgezondheid
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Vegetarische zeven dagen dieet 5,5/10

Het Vegetarische zeven dagen dieet bevat dagelijks 1200 calorieën en door de bank genomen zou je daar in een week tijd tussen de 0,5 en 3 kilo mee kunnen kwijtraken.

Rijk aan koolhydraten

Het Vegetarische zeven dagen dieet is bovendien rijk aan koolhydraten doordat er veel gebruikgemaakt wordt van pasta's, granen en peulvruchten. Dat geeft je voldoende energie om de week door te komen.

Pas op voor zout: hoewel je bij dit dieet wel zout mag gebruiken, is het toch slim om er voorzichtig mee om te springen. Zout houdt namelijk vocht vast en daardoor val je minder af. Gebruik daarom zo weinig mogelijk zout of kies voor kruidenzout.

Het Vegetarische zeven dagen dieet is bedoeld om één week te volgen. Wil je nog wat extra gewicht kwijtraken, dan kun je er eventueel een tweede en een derde week aan vastplakken. Langer is niet aan te raden.

Hoe werkt het Vegetarische zeven dagen dieet

Neem dagelijks een ontbijt dat niet meer dan 200 calorieën bevat. Kies een lunch die niet meer dan 300 calorieën bevat en een diner met niet meer dan 450. Ten slotte kun je elke dag een snack nemen die niet meer als 250 calorieën bevat.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,5 / 10
aantal stemmen:22
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons