• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Diëtist en zorgverzekering 2020
Overgewicht en diabetes, wordt dit vergoed door je zorgverzekring in 2020?…

Diëtist en zorgverzekering 2020
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Groentesoepdieet 5,8/10

Het groentesoepdieet is een dieet om snel wat overtollige kilootjes te verliezen. Een dieet dat je niet te lang moet volgen omdat dit medisch gezien niet verantwoord is.

 

Het groentesoep dieet garandeert dat de pondjes eraf vliegen binnen 3 dagen, het gaat gemakkelijk en snel zonder hongergevoel.

 

Hoe werkt het groentesoepdieet

Het ontbijt  tijdens het groentesoepdieet bestaat uit fruit.  Gebruik zoveel fruit als je zelf wilt, waarna je de rest van de dag net zo veel groentesoep eet als waar je behoefte aan hebt.

 

Houd dit groentesoep dieet minimal 1 dag tot maximaal 3 dagen vol.

 

Hieronder vind je het recept van de groentesoep, zorg ervoor dat je precies deze ingrediënten gebruikt en vervang ze niet door andere. Tijdens het groentesoepdieet gaat het juist om de combinatie van deze voedingsmiddelen die ervoor doen zorgen dat je afvalt.

 

Gebruik naast de groentesoep en het fruit minimal 1,5 liter water per dag.

 

Recept van de groentesoep

Ingrediënten:
1 rode paprika
1 selderij
1 prei
½ witte kool
wortel
4 tomaten
1 pakje groentesoep (zonder vermicelli)

 

Bereiding:

Verwijder het vel van de tomaten (door ze even in kokend water te dompelen). Maak de andere groente schoon en snijdt ze in kleine stukjes. Bereid de groentesoep volgens de beschrijving op de verpakking en voeg de fijngesneden groenten toe. Laat de soep nu minimal 1 uur koken en voeg zout naar smaak toe.

 

Zuiverde werking van het groentesoepdieet

Het groentesoepdieet zorgt ervoor dat je afvalt, maar heft daarnaast ook een zuiverende werking. Het kan zijn dat de groentesoep een laxerend effect heeft.

 

Wil je het groentesoep dieet niet zo zeer volgen omdat je wat kilo’s kwijt wilt, maar gewoon om je lichaam eens te zuiveren. Dan kan je naast het fruit en de groentesoep ook enkele bruine boterhammen op een dag gebruiken.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

5,8 / 10
aantal stemmen:29
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons