• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

De invloed van voeding op de gezondheid van je haar
Welke voedingsstoffen stimuleren een gezonde haargroei? Je leest het hier!…

De invloed van voeding op de gezondheid van je haar
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Little Black Dress Dieet 6,7/10

Het Little Black Dress Dieet van Michaels van straten die bekend staat om zijn tal van andre boeken over voeding en dieet.

 

Een zeven daags dieet

Het Little Black Dress Dieet is een zeven daagse dieet waarbij het doel is om zonder problemen in de jurk te stappen die je wilt dragen. Tijdens het Little Black Dress Dieet hoef je niet te denken aan voedingstabellen, slechte afslankpillen en tabletten en wondermiddelen die de mens doen slank maken.

 

Michaels verteld de lezer van zijn boek: ‘Het Little Black Dress Dieet’ de waarheid over al deze afslankmethoden en leugens.

 

Iedereen kent het gevoel

Michaels geeft in zijn boek aan dat iedereen wel het gevoel kent zich net ‘te dik’ te voelen voor de jurk of outfit die je aan wilt naar een grote gebeurtenis of afspraakje. Dit geeft frustraties en kan eindeloos veel stress veroorzaken. Om dit te voorkomen schreef Michaels zijn boek: ‘ Het Little Black Dress Dieet’.

 

Of je nu voor de zomer wat kilo’s wilt verliezen, of je wilt al voor dat ene weekend afgevallen zijn. Michael van Straten geeft je een persoonlijke en optimale methode om van deze overtollige vetdelen af te komen.

 

Het boek ‘Little Black Dress Dieet’

Door een duidelijke omschrijving van het Little Black Dress Dieet en duidelijke en zinvolle informatie in het boek zorgt ervoor dat je echt nooit meer een ander dieet nodig hebt en je op en top fit voelt.

 

Bestel het boek van Michaels van straten op dietenlijst.nl. Rechts boven aan de pagina is het boek te bestellen. Pas ook volgend weekend nog in je mooiste outfit en koop het boek ‘Het Little Black Dress Dieet’.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

6,7 / 10
aantal stemmen:15
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons