• Eetdagboek

    Weet wat je eet door het dagboek van voedingswaardetabel bij te houden. Probeer nu een maand gratis!

    Maak account
lees meer

Artikel

Bewegen is goed voor je dieet
Bewegen zorgt voor verbrending en is dus goed voor je dieet…

Bewegen is goed voor je dieet
Voedingswaardetabel dieetdagboek

Dieetdagboek

Weten wat je echt eet? Registreer je voor een online dieetdagboek!

voedingswaardetabel.nl
Dieetkorting

Acties (0)

Pak uw voordeel met deze geweldige dieet acties en kortingen

bekijk acties
 

Negatieve Calorie Dieet 4,5/10

Het negatieve calorieën dieet is een geweldige manier om op een verantwoorde wijze 'honger' momenten door te komen.

Wat is eigenlijk het negatieve calorieen dieet

De naam negatieve calorieën dieet kan misleidend overkomen. Er bestaan namelijk niet niet echt negatieve calorieën. De naam negatieve calorieen dieet is afkomstig van het feit dat het netto resultaat van wat je eet meer energie kost om te verbranden dan dat je binnenkrijgt. Met andere woorden: De verbranding kost meer calorieën dan dat het oplevert.

Het idee achter het negatieve calorieën dieet is dat als je bijvoorbeeld een appel eet die 50 calorieën bevat, het meer energie kost voor je lichaam om alle voedingsstoffen uit de appel te halen dan de appel je oplevert. De daadwerkelijke hoeveelheid calorieën die je verbrandt is per persoon verschillend. Er wordt beweerd dat het zelfs wel tot 150% meer verbrandt dan dat diezelfde appel bevat. Dat houdt dus in dat je 25 calorieën verbrandt per gegeten appel.

Om meer te weten te komen over het negatieve calorieën dieet raden wij u aan het boek te downloaden op negativecaloriediet.com of rechts benoemde boek te bestellen. In dit boek vind je ook informatie over het negatieve calorie dieet.

Beoordeel:

Geef aantal sterren *

Review overzicht

4,5 / 10
aantal stemmen:15
 

* zijn verplichte velden. Alleen leden van dietenlijst kunnen deze functie gebruiken. Wij respecteren je privacy en je emailadres wordt enkel gebruikt om je stem te verifiëren. Deze wordt niet aan derde gegeven.

Online voedingsdagboek bijhouden

Online je voeding, beweging en je gewicht bijhouden met duidelijke en overzichtelijke grafieken en stel je dieetplan op om je streefgewicht te halen. Maak dan makkelijk en snel een account aan op Voedingswaardetabel.nl. Wil je voor jezelf bijhouden? Kies dan Registreer individueel of ben je b.v. een diëtist en wil je zelf accounts beheren coor je cliënten, kies dan registreren als professional.

Top dieten uit de categorie caloriearme diëten

Best beoordeeld
1. EGA methode 7,1/10
2. Streep je slank 7/10
3. Biamed programma 6,9/10
Meest bekeken
1. 10 dagen dieet 5,9/10
2. 1 dag dieet 4,9/10
3. 40 punten dieet 6,6/10

Volg ons